Yazın ardından şehre dönüş vakti geldi çattı. Öğrencilerin yeni eğitim yılı başlıyor, işler yoğunlaşıyor. Şehirdeki aktivetelerin de sayısı bu dönemde artıyor. Buna bağlı olarak herkesin şehir içi ulaşım ihtiyacı da bu dönemde daha fazlalaşıyor.

Şehre Dönüşünde Ulaşımını Dert Etme!

Okula Ulaşım İçin En Pratik Yol!

Eğer okulunuz evinizden uzaksa veya toplu taşıma araçları yetersizse bir arabaya ihtiyacınız olabilir. Dakikalık araba kiralama seçeneğini kullanarak, ya da aylık abonelik modeliyle düzenli araba ihtiyacını karşılamak mümkün. Bu şekilde okula ve derslere daha rahat bir şekilde gidebilirsiniz. Hatta sizinle aynı rotada oturan arkadaşlarınızla toplu bir şekilde giderek ulaşım ücretini de bölüşebilirsiniz. Ayrıca bu sayede şehirdeki hiçbir etkinliğin ulaşımını dert etmemiş olursunuz.

Ailenin İkinci Araba İhtiyacını Karşılıyor

Ailede birden fazla kişinin aynı anda ulaşım ihtiyacı varsa, ailede bir ikinci araba gündemi oluşuyor. Okula bırakılıp alınacak çocuklar, yetişilecek işler, alışverişler, hafta sonu derken ailedeki herkesin  aynı anda arabayla yapılacak çok işi olabiliyor. Birden fazla araba ihtiyacını dakikalık araç kiralama ile çözümlemek, maliyetleri düşürmek ve aile içi ulaşımı daha esnek hale getirmek için etkili bir seçenek.

İşler Yoğunlaşıyorsa Ulaşımını Dert Etme

Çalışanlar için ise işlerin en yoğunlaştığı dönem, özellikle sürekli ulaşım ihtiyacı olan sahada çalışan satış gibi ekipler için araba olmazsa olmaz bir ihtiyaç. Şirketlerin şirket arabası sağlayamadığı ya da havuz aracının eksik kaldığı durumlarda özellikle dakikalık kiralama modelleri çalışanları rahatlatacaktır. Ayrıca şirketler de kurumsal anlaşma yapabilir, sadece kullanılan süre kadar  ücretlendirildiği için maliyet avantajı sağlayabilirler.

Ulaşım İhtiyaçların Çoksa TikTak’ta Çözümlerin Neler?

İstanbul içi ulaşım ihtiyaçların hiç bitmiyorsa TikTak’ta herkese uygun bir seçenek var.

Dakikalık kiralama; TikTak’ta okula, işe ya da herhangi bir ulaşım ihtiyacında dilersen 15 dakika dilersen 45 dakika dilersen 4 saat kiralama seçeneğin bulunuyor. Yalnızca kullandığın süre kadar ücretlendiriliyorsun.

Günlük kiralama; Hiçbir ofise gitmeden, evrak derdi ile uğraşmadan, TikTak uygulaması üzerinden kolaylıkla istediğin gün kadar araba kiralayabilirsin.

Aylık Abonelik TikTak Neo; Eğer düzenli araba ihtiyacınız varsa TikTak’a aylık abone olarak, günde yarım saat-1 saat-2 saat kiralama hakkı elde edebilirsiniz. Her gün arabaya ihtiyacı olan kişiler için bu model hem dakikalık kiralamaya göre büyük bir maliyet avantajı sağlıyor hem de enflasyonist ortamda 12 aylık sabit fiyat taahhütü veriyor.

TikTak Kurumsal; Şirketlerin, çalışanlarının ulaşım ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bu modelde özellikle; servis, havuz aracı, şirket arabası gibi imkanların olmadığı durumlarda şirketler için kurtarıcı rol üstleniyor. Taksiye göre %60 maliyet avantajı sağlarken, çalışanların ulaşımlarını konforlu bir şekilde yapmalarını sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İÇERİK

Çalışan Yan Haklarının Dönüşümü: 2024'te İzlenmesi Gereken Trendler

Çalışan Yan Haklarının Dönüşümü: 2024'te İzlenmesi Gereken Trendler

2024 yılında çalışan memnuniyetini ve üretkenliğini neyin tetiklediğinin daha iyi anlaşılması ile yan haklar konusunda bir dönüşüm yaşanması bekleniyor. Bu dönüşüm beklentisi çalışan yan haklarının artık sadece sağlık sigortası ve emeklilik planlarından ibaret olmadığını gösteriyor.

DETAYLI BİLGİ