2024 yılında çalışan memnuniyetini ve üretkenliğini neyin tetiklediğinin daha iyi anlaşılması ile yan haklar konusunda bir dönüşüm yaşanması bekleniyor. Bu dönüşüm beklentisi çalışan yan haklarının artık sadece sağlık sigortası ve emeklilik planlarından ibaret olmadığını gösteriyor.

Çalışan Yan Haklarının Dönüşümü: 2024'te İzlenmesi Gereken Trendler

Bu makalede çalışan yan haklarında ortaya çıkan trendleri ayrıntılı bir şekilde ele alarak sektör profesyonellerine neler beklemeleri ve nasıl uyum sağlamaları gerektiği konusunda kapsamlı bilgiler sunmayı amaçladık.

İş Yaşamının Geleceğine Hazırlıklı Olun

Pandemiden bu yana herkesin hemfikir olduğu gibi işin geleceği artık öngörülemez. Bu nedenle çalışanlara sağlanan yan hakların günlük zorlukları karşılayacak şekilde uyarlanabilir olması gerekir. İşverenler, ortaya çıkan trendler hakkında bilgi sahibi olmalı ve yeni yan hak türleriyle yenilikler ve denemeler yapmaya istekli olmalı.

Esnekliği ve Kişiselleştirmeyi Kucaklayın

2024 yılında, herkese uyan tek tip yan hak paketleri geçerliliğini yitiriyor. Artık odak noktası, çalışanların bireysel ihtiyaçlarını karşılayan esnek ve kişiselleştirilmiş yan haklar yaratmak. Buna esnek çalışma saatleri, uzaktan çalışma seçenekleri ve kişisel koşullara göre uyarlanabilen yan haklar da dahil.

Sürdürülebilir ve Etik Faydalar

Çevresel ve sosyal duyarlılık çalışanlara sağlanan yan hakları etkiliyor. Şirketler sürdürülebilir uygulamaları faaliyetlerine dahil ediyor ve bu değerlerle uyumlu yan haklar sunuyor. Buna çevre dostu ofis uygulamaları, sürdürülebilir işe gidip gelme seçenekleri ve çalışanların toplum ve çevre girişimlerine katılmaları için fırsatlar da dahil.

Özetle; 2024 yılında çalışan yan hakları; destekleyici, ilgi çekici ve tatmin edici bir çalışma ortamı yaratmakla ilgili. TikTak olarak bu dönüşen çalışma ortamında bir adım önde olmak isteyen kurumlar ve profesyoneller için TikTak Kurumsal’ı öneriyoruz.

Çalışanlarınızın bireysel olarak kullanmayı çok sevdiği, İstanbul’da 4000’den fazla aracımızla dakikalık ve günlük araç kiralamanın en kolay yolu olan TikTak’ın Kurumsal avantajlarını 2024 yılında çalışanlarınızın yan hak ayrıcalıklarında bir alternatife dönüştürün.

Taahhüt gerektirmeyen, ücretsiz TikTak Kurumsal üyeliğinizi başlatmak veya daha fazla bilgi almak için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

https://www.tiktakkirala.com/kurumsal-basvuru

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İÇERİK

Şehre Dönüşünde Ulaşımını Dert Etme!

Şehre Dönüşünde Ulaşımını Dert Etme!

Yazın ardından şehre dönüş vakti geldi çattı. Öğrencilerin yeni eğitim yılı başlıyor, işler yoğunlaşıyor. Şehirdeki aktivetelerin de sayısı bu dönemde artıyor. Buna bağlı olarak herkesin şehir içi ulaşım ihtiyacı da bu dönemde daha fazlalaşıyor.

DETAYLI BİLGİ