Araba satın almaya gerçekten gerek var mı? Tekrar düşünmenin vakti geldi. Günde ortalama 2 saat kullanılan bir araca sahip olmak yerine neden TikTak Neo’lu olmalısın yazımızın devamında seni bekliyor.

TikTak Neo Nedir? Neden TikTak Neo’lu Olmalısın?

Araba alma sürecini bir düşünelim.

  • En ucuzu şu an yaklaşık 500-550 bin TL bandında olan bir arabayı öncelikle bulmak ve araba satın almak (tedarik sorunu nedeniyle araç bulunamıyor),
  • Yüksek faiz ortamında kredi almak,
  • Sonradan maliyetlerini öğrenip şokunu yaşadığınız kaskosu, vergisi, bakımı, lastiği vs.

Tüm bunlara bakarak, an itibarıyla oyunun kurallarını değiştirdik ve bugünün araç sahipliğini yeniden tanımladık. Kapının önünde olması gerekmeyen ama her gün kullanabildiğiniz, uygun maliyetli TikTak’ın abonelik modeli TikTak Neo’yu geliştirdik.

New Era of Ownership yani yeni nesil sahiplik olarak tanımladığımız TikTak Neo’da, ihtiyacınıza uygun paketlerden birini satın aldığınızda; 30 gün boyunca günlük 1 saat, 2 saat ya da 3 saat boyunca dilediğiniz arabayı kendi arabanız gibi kullanabiliyorsunuz. Eğer 2 saatlik paket aldıysanız, 2 saati gün içinde tek seferde kullanma zorunluluğunuz yok. Günlük paket hakkını ister tek seferde isterseniz de bölerek kullanabilirsiniz.

300 bin TikTak kullanıcısının yaptığı milyonlarca kiralama istatistiğine baktığımızda şehir içi kullanım için günde 2 saatin gayet yeterli olduğunu gördük. İstanbul genelinde 40 farklı marka model, 4.000 aracı, aldığınız pakete göre maliyetinizi günde saat başı 62 TL’ye kadar düşürerek kullanmış oluyorsunuz. Ayrıca, enflasyonist ve maliyetlerin sürekli arttığı bir ortamda, yenilediğin sürece sabit kalan aylık paket ücreti garantisi sunuyoruz.

Peki TikTak Neo’yu hangi düzenli kullanım ihtiyaçlarında kullanabilirsin?

İster okula giderken, işten çıkışta spora gidip eve dönerken, çocuğunuzu kursa veya evin büyüklerine götürürken veya konsere, markete gidip gelirken kullanacağınız elinizin altındaki araba için artık araba satın alma ihtiyacınız yok. Evinizde ikinci araca hiç ihtiyacınız yok. TikTak Neo var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İÇERİK

Çalışan Yan Haklarının Dönüşümü: 2024'te İzlenmesi Gereken Trendler

Çalışan Yan Haklarının Dönüşümü: 2024'te İzlenmesi Gereken Trendler

2024 yılında çalışan memnuniyetini ve üretkenliğini neyin tetiklediğinin daha iyi anlaşılması ile yan haklar konusunda bir dönüşüm yaşanması bekleniyor. Bu dönüşüm beklentisi çalışan yan haklarının artık sadece sağlık sigortası ve emeklilik planlarından ibaret olmadığını gösteriyor.

DETAYLI BİLGİ