Bu devirde benziniydi, sigortasıydı, park yeriydi derken araç sahibi olmak oldukça meşakkatli ve lüks bir ihtiyaç haline geliyor. Birçok kişi arabasını satıp başka konulara yatırım yaparken, bazıları ise hiç araba almadan ya toplu taşıma ile ya da araç paylaşım uygulamaları ile ulaşım ihtiyaçlarını karşılıyorlar.

Her ihtiyacın olduğunda çeşit çeşit binlerce araba TikTak'la elinin altında!

Büyük şehirlerin en büyük ve hatta can sıkıcı problemlerinden biri ulaşımdır. Şehir durmadan hızla akmaya devam ederken siz bir yerden bir yere yetişme konusunda sürekli zorluklarla karşılaşır ve belli bir noktada enerjinizi kaybedersiniz. Ya taksi bulamıyorsunuzdur ya gideceğiniz yere uygun ulaşım aracı yoktur ya toplu taşımalar sizlere çok uzak mesafededir ya da araba fiyatları bütçenizi aşıyordur. Tüm bunlara çözüm olması ve işini kolaylaştırması için;

Sana gerektiği anda, TikTak kullan!

Binlerce arabası ve farklı çeşitli modelleri ile TikTak her anında yanında. Önemli işlerini erteleme ve kaçırma diye hızlı, kolay ve pratik. Sen de TikTak’la dakikalık, saatlik ya da günlük kiralayarak, ücretsiz yakıt, ücretsiz otopark ve 7/24 arabaya ulaşmanın avantajlarını yaşayabilirsin.

Kişileri özgürleştiren ve yaşam kalitelerini artıran, çevreye duyarlı yeni nesil ulaşım çözümü olma misyonuyla kurulan TikTak, bireyleri ve kurumları şehirde 7/24 mobil olma imkânı ile buluşturuyor. Binlerce arabasıyla dakikalık araç kiralama hizmeti sunuyor. Ekonomik bir şekilde arabaya kolayca ulaşım imkânı sağlayan sürdürülebilir mobilite hizmeti ile, şehrin her noktasına özgürce ulaşım sağlayabilirsin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İÇERİK

Çalışan Yan Haklarının Dönüşümü: 2024'te İzlenmesi Gereken Trendler

Çalışan Yan Haklarının Dönüşümü: 2024'te İzlenmesi Gereken Trendler

2024 yılında çalışan memnuniyetini ve üretkenliğini neyin tetiklediğinin daha iyi anlaşılması ile yan haklar konusunda bir dönüşüm yaşanması bekleniyor. Bu dönüşüm beklentisi çalışan yan haklarının artık sadece sağlık sigortası ve emeklilik planlarından ibaret olmadığını gösteriyor.

DETAYLI BİLGİ